Soluţii pentru Managementul Electronic al Documentelor

Pentru dezvoltarea unei afaceri aveţi nevoie întotdeauna de informaţii: informaţii operaţionale, informaţii despre cuantumul vânzărilor şi cheltuielilor, informaţii despre furnizori şi beneficiari, precum şi alte informaţii. În mod fundamental, tot ceea ce are valoare implică informaţii.


...mai mult

Imagistică medicală

Digitizarea radiografiilor este o procedură de imagistică din ce în ce mai larg folosită în întreaga lume. Soluţiile noastre sunt special concepute astfel încât să contribuie decisiv la stabilirea cât mai precisă a diagnosticului prin vizualizarea cu acurateţe şi precizie detaliilor din aceste imagini.


...mai mult

Soluţii INTRANET inteligente de tip portal

Soluţia oferită de compania noastră se distinge prin faptul că asigură un punct unic de integrare şi acces la informaţie, precum şi pentru aplicaţiile şi serviciile utilizate de angajaţi, parteneri, furnizori şi clienţi la nivel de organizaţie.


...mai mult

Procesare automată a formularelor

Soluţiile noastre pentru procesarea formularelor conţin instrumente puternice care procesează orice tip de formulare, pe hârtie, faxuri, emailuri, fişiere XML sau imagini digitale.


...mai mult

Soluţii pentru Managementul documentelor de tip fax

Soluţiile pentru managementul fax-urilor promovate de către noi sunt unice în lume, incluzând o componentă hardware dedicată, instrumente moderne şi puternice pentru mediile în care se manipulează volume mari de transmisii de fax-uri.


...mai mult

Soluţii de stocare

Produsele implementate de compania noastră se remarcă atât prin performanţele pe care le deţin cât şi prin experienţa producătorilor în acest domeniu (KOMNetworks-pionierul soluţiilor de arhivare; QStar - lider mondial în domeniul arhivării datelor şi informaţiilor critice).


...mai mult

Servicii de consultanţă

Serviciile de consultanţă oferite de Data Management Solutions asigură un grad ridicat de expertiză în domeniile de analiză informaţională, securitatea informaţiei şi accesarea fondurilor europene pentru proiecte cu componentă IT.


...mai mult