Copyright© 2004-sep. 16 Data Management Solutions

Contact


DMSol_Support.exe

OpenText Fax Appliance - soluţie completă şi performantă de fax.

OpenText Fax Appliance conţine atât componente hardware cât şi componente software permiţând utilizatorilor din reţea trimiterea şi recepţionarea fax-urilor direst de pe desktop, email sau MFP. O gamă largă de integrare permite automatizarea procesului de procesare a fax-urilor precum şi dezvoltarea de aplicaţii fax personalizate. Această soluţie poate fi dimensionată pentru a satisface cerinţele oricărei afaceri indiferent dacă este vorba de o companie mică sau de nivel enterprise.

Singurele soluţii complete de fax care includ componente hardware dedicate special proiectate pentru asigurarea procesării volumelor mari de fax-uri.

FAX APPLIANCE A100

Ultima soluţie dezvoltată de OpenText, bazată pe tehnologia Microsoft Silverlight şi proiectată pentru a fi uşor implementată şi utilizată.

Fax Appliance A100 este disponibilă în configuraţie cu 2 sau 4 linii analogice. Are integrate toate funcţionalităţile şi capabilităţile unei soluţii fax simplă şi performantă cu costuri reduse.

FAX APPLIANCE PREMIER EDITION

Fax Appliance Premier Edition (fost Fax Premier dezvoltat şi comercializat de fosta companie Castelle) este o soluţie fax complexă şi stabilă care cuprinde toate componentele necesare (hardware şi software) şi care permite utilizatorilor să transmită şi să recepţioneze fax-uri direct de pe staţiile de lucru, multifuncţionale sp care poate fi integrată în alte aplicaţii în vederea automatizării actvităţii de procesare a fax-urilor.

Fax Appliance Premier Edition este o soluţie scalabilă care poate utiliza simultan 4, 8, 12 sau 16 canale fiind astfel potrivită atât pentru organizaţii mare dar şi la nivel departamental.

FAXPRESS ENTERPRISE REDUNDANT

Implementare soluţiei Faxpress Enterprise Redundant permite reducerea costurilor rezultate ca urmare a folosirii aparatelor clasice de fax şi a tipăririi acestora. Echipamentul hardware are integrat suport nativ pentru conexiuni ISDN2e BRI sau ISDN30/E1 PRI.

Server-ul ISDN2e este disponobil în una din variantele cu 4 sau 8 canale, iar server-ul ISDN30/E1 este dusponibil în una din variantele 8, 30 sau 60 canale.

Castelle-solutii management fax Clienti Data Management Solutions